Vali Karaloğlu, “Bu şehirde her zaman güçlü bir Antalyaspor olmalı” dedi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Asbaşkan Şefik Öz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Öztürk, Prof. Dr. Ömer Özkan, Av Ali Kuş, Erhan Erdem, Sezgin Özer, Yaşar Döngel ve Güray Kanan ve Antalyaspor A.Ş Genel Müdürü Adem Kart’ı makamında kabul etti. Vali Karaloğlu, başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve zor bir göreve talip olduklarını söyledi.

Bu şehrin en az yüzde 50’si Antalyaspor’u tutmalı

Kulüp yöneticilerine Antalya’nın, Türkiye’nin vitrini olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, dünyaya açık bir marka olan Antalya’nın şehir markasını biçimlendiren alt markaların olduğuna ve Antalyaspor’un da bu alt markaların en güçlülerinden bir tanesi olduğuna dikkat çekti. Vali Karaloğlu, “Bu şehirde her zaman güçlü bir Antalyaspor olması gerekiyor. Antalya’nın nüfusunun yüzde 43 Antalyalı geri kalanı dışarıdan göç ile gelen vatandaşlarımız Antalya’mızın ortak değerlerini, ortak kültürünü ve duygularını arttırmak adına Antalyaspor çok önemli bir enstrüman. Şehrimizin bütünleşmesi adına Antalyaspor çok önemli. Sadece 11 kişi top oynar diye bakmamamız lazım. Antalya’da Antalyaspor’u tutan çocuklarımızın sayısını arttırmamız lazım. Çocuklarımıza Antalyaspor’u sevdirmeliyiz. Bu şehrin en az yüzde 50’si Antalyaspor’u tutmalı” dedi.

Öncelikle takımımızı ligde tutmamız gerekiyor

Yöneticilere takımın durumunun çok iç açıcı olmadığını ama takımdan umutlu olduğunu da aktaran Vali Münir Karaloğlu, “Yeni yönetimle ve yeni hocayla yeni başarılar elde edilebileceğine inanıyorum. İnşallah en kısa sürede badireler atlatılıp eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek hedefe ulaşılır. Tabi, öncelikle takımımızı ligde tutmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Bulut: “Hocamız kulübü sahiplendi”

Yaptıkları en iyi transferin Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu kulübe kazandırmak olduğunu ileten Başkan Cihan Bulut da, “Hocamız kulübü sahiplendi. Oyuncularımızla birebir ilgileniyor. Başarılı günler bizi bekliyor” dedi.

Vali Münir Karaloğlu’nu Cumartesi günü gerçekleşecek olan Antalyaspor - Kayserispor maçına davet eden Cihan Bulut ve yönetimi, Karaloğlu’na Antalyaspor forması hediye etti.