5 yıldızlı oteller, Kurban Bayramı konser programlarını belirledi. 10 günlük bayram tatili süresince Antalya'yı tercih edecek yerli turistlere alternatif eğlence paketleri hazırlandı. Antalya'nın turistik bölgeleri Belek, Side, Göynük ve kent merkezindeki eğlence kulüpleri ve otellerde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıyor.

Belek'in popüler otellerinden Sueno Hotels Deluxe Belek'te bayramın ilk günü Enbe Orkestrası, ikinci günü Ebru Gündeş, üçüncü günü Altay, dördüncü günü ise Sibel Can hayranlarıyla buluşuyor. Sueno Otel Beach Side'de ise ilk günü Ebru Gündeş hayranlarıyla buluşacak. İkinci gün Altay, üçüncü gün Sibel Can şarkılarını seslendirecek.

Belek'teki Selectum Luxury Resort ise Kurban Bayramı'nın ilk gecesinde Ümit Besen & Pamela konserine ev sahipliği yapacak. Aynı otelde ikinci gün Kurtalan Express şarkılarını seslendirecek. Otelde bayramın üçüncü gün Just Do It, dördüncü gün ise Bingo Circus etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Belek'teki The Land of Legends Theme Park'ta da bayramın ilk gecesi İnna sahneye çıkacak. İkinci gün akşamı ise Demet Akalın şarkılarını seslendirecek.

Jolly Joker'de müzik ve eğlence doyasıya yaşanacak. Bayramın ilk gecesi Soner Olgun, ikinci gecesi Gökhan Tepe, üçüncü günü ise Berkay sevenleriyle buluşacak.

KEMER'DE BAYRAM KONSERLERİ

Kemer'da bayram konserileri dizisi 30 Ağustos Zafer Bayramı konseriyle başlayacak. Çamyuva Mahallesi Sahil yolunda Soner Kabadayı konser verecek. Aynı gece Club Aura Kemer'de Kerimcan Durmaz sahne alacak.

Bayramın birinci günü Club İnferno'da Mahmut Orhan ve Rixos Premium Tekirova'da ise Suzan Kardeş sahnede olacak.

Göynük'teki Rixos Sungate Otel'de ise birinci gün İrem Derici, ikinci gün İnna, üçüncü gün Alişan sahneye çıkıyor. Rixos Tekirova'yı tercih eden tatilciler de bayramın üçüncü günü İrem Derici'yi dinleyebilecek. Bayramın 2'nci günü 02 Eylül'de Klup Kristall'de Zerrin Özer, Club Aura Kemer ve Club İnferno'da ise tatilcileri köpük partisi bekliyor.

Bayramın 3'üncü günü Club Aura Kemer'de Rus hiphopçu MC Doni sahnede olacak. Club İnferno'da Burak Yeter, Rixos Sungate'de Alişan ve Rixos Premium Tekirova'da ise İrem Derici sahneye çıkacak.

Bayramın ardından da Kemer'de konserler devam edecek Club Aura Kemer'de 6 Eylül'de Timati, 08 Eylül de ise Erdem Kınay ve Merve Özbey sahnede olacak.