Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 14'üncü Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali 27, 28 ve 29 Haziran tarihlerinde Kemer İlçe Stadyumu'nda yapılacak. 

 

Festival saat 20.00'de gerçekleştirilecek olan festival kortejiyle başlayacak. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yapacağı festivalde birbirinden ünlü sanatçılar yer alacak. 

 

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Elif Buse Doğan, 27 Haziran salı akşamı saat 21.00'de festivalin açılış konserini verecek. Aynı akşam saat 22.00'de sahne alacak olan arabesk-pop müzik şarkıcısı Alişan, Kemerlilere müzik ziyafeti sunacak.

 

'Okyanus' isimli şarkısıyla büyük üne kavuşan pop müzik şarkıcısı Derya Uluğ, 14'üncü Altın Nar Festivali'nin ikinci akşamında saat 21.00'de konser verecek. Yine 28 Haziran çarşamba akşamı saat 22.00'de sahneye çıkacak olan söz yazarı, bestekar, müzisyen ve yorumcu Koray Avcı Kemerlilere keyif dolu bir akşam yaşatacak.

 

Festivalin son günü olan 29 Haziran perşembe günü saat 21'00'de konser verecek olan genç Popçu Buray, 'İstersen', 'Sen Sevda mısın' ve 'Kimsenin Suçu Yok" gibi popüler şarkılarını seslendirecek. Aynı akşam saat 22.00'de sahne alacak olan Ebru Gündeş, festivalin final konserini gerçekleştirecek.