Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 11 personel alımı kapsamında yayımlanan ilan Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasından adayların erişimine açılmıştı. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alımları çerçevesinde kurum bünyesine katılacak olan personellerin 2'si Uçak/Uzay Mühendisi, 1'si Makine Mühendisi, 2'si Elektrik Elektronik Mühendisi, 2'si İnşaat Mühendisi, 1'i Bilgisayara Mühendisi, 3'ü Endüstri Mühendisi olacak. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, adaylarında çok sayıda şart görmek istiyor. Bu şartlar KPSS'den en az 70 puan, YDS'den en az C düzeyinde puan almak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen suçlarını işlememiş olmak, En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümünden mezun olmak olarak sıralanıyor. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, kuruma aldığı 11 personele en az 6.884.23 TL maaş verecek. Tecrübeye göre verilecek olan maaşlar bu şekilde açıklandı; 0-2 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar: 6884,23 TL, 2-5 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar: 7486,96 TL, 5 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar. 8089,70 TL

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü alımlarını Ankara Merkez, İstanbul, Antalya ve Nevşehir şehirlerinde değerlendirecek. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları 25 Ağustos 2017'ye kadar kurumun resmi web sayfasından yapılacak. Ayrıntılı bilgi için kurum ile erişime geçiniz.

 

Kpsscafe.com