Antalya Sevdalıları Platformu toplantısı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde gerçekleştirildi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, oda başkanları ve platform üyeleri katıldı.

Toplantıda Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, birimi hakkında bilgi verirken, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'de birliğin çalışmalarını anlattı.

Esnaf ve sanatkara daha iyi hizmet vermek için çalışma yürüttüklerini dile getiren Birlik Başkanı Adlıhan Dere, Antalya'da ki esnaf sayısı hakkında bilgi verdi.


Başkan Dere, ayrıca Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in, 2017 yılının ilk iki ayında Antalya'da açılan dükkan sayısı ile ilgili açıklamasına da dikkat çekti. 
Toplantının bir diğer konuğu ise AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'di. Başkan Sümer, 16 Nisan'da referanduma sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verd ve Evet için destek istedi.


Başkan Sümer, yeni sistemin kabul olması halinde seçilme yaşının 18 olması ile ilgili eleştirilere de yanıt verdi.



HABER: BEGÜM AKSOY

KAMERA: MEHMET KARAKAŞ