Dokuma Parkı bünyesinde açılan Anadolu Oyuncak Müzesi, açılışının ilk haftasında 32 bin ziyaretçiyi ağırladı. 

Anadolu Oyuncak Müzesi’ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların takdirini gördükçe daha fala motive olduklarını söyledi. 

Özellikle hafta solarında önünde uzun kuyruklar oluşan müzeye, cumartesi günü yaklaşık 3 bin 500, pazar günü ise yaklaşık 5 bin kişi geldi. Antalya’nın dört bir yanından her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği müze, 15 Ekim’e kadar ücretsiz olacak.

Vatandaşın Takdiri Motive Ediyor

Müzeye yaptığı her ziyarette ziyaretçilerin teşekkür ve takdirlerini kabul eden Başkan Tütüncü, müzeyle ilgili bilgiler veriyor, isteyen herkes ile de hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Ziyaretçi ilgisiyle rekora imza atan müzenin yetişkinleri geçmişlerine götürürken çocuklara da çocukluğunu yaşattıyor. (02.25-  02.50) Hakan Tütüncü – Kepez Belediye Başkanı 

Toplam 25 Teşhir Alanı Var

Saat 10 ile 19 arasında hizmet veren müze, pazartesi günleri kapalı oluyor. Dokuma Fabrikası’nın kreşi olarak hizmet vermiş olan 4 bin metrekarelik binada, 750 m2 teşhir alanı var. Düzenlenen 15 salonda, 15 ayrı temada sergi ile birlikte koridorlarında farklı temalarda 10 vitrin de yer alıyor.