Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) komite üyeleriyle birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

 

'DOSTLUĞUMUZ ESKİYE DAYANIYOR'

 

Nazik ziyareti için Ali Bahar'a teşekkür eden Başkan Mustafa Gül, "Ali Bahar ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Kendisiyle zaman zaman bir araya gelip Antalya ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulunuruz. Bu ziyarette de OSB'deki gelişmeler ve turizm hakkında konuşma fırsatı bulduk. Sezon hakkındaki beklentilerimizi değerlendirdik" dedi.

 

BAHAR'DAN BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR

 

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar da "Antalya'da turizme en çok katkı koyan isimlerden birisi Mustafa Gül'dür. Turizmin gelişmesinde ve Antalya'nın tanıtımında çok büyük emekleri var. Kendisine ne zaman bir istek ve önerimizi iletsek hemen yardımcı oluyor. Başkanımıza bu destek ve katkıları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

ZİYARET ANISINA TABLO

 

Ziyaret sonunda Başkan Mustafa Gül, Başkan Ali Bahar'a teşekkür plaketi ve Kemer'in fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti.