ATSO'nun 135'inci kuruluş yıldönümü, meclis salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO'nun eski başkanları, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

135 yıldan bu yana Türkiye'ye, Antalya'ya ve ATSO'ya hizmet etmiş olan herkesi saygıyla anan ATSO Başkanı Davut Çetin, odanın kurumsal devamlılık ilkesini korumaya gayret ettiklerini dile getirdi. 

Dünyada geleneklerin zayıfladığı bir çağda, oda olarak ısrarla geleneklerini sürdürmeye çalıştıklarını belirten Çetin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi. 

Törende son olarak Instagram üzerinden gerçekleştirilen 'Antalya'da Ticaretin Fotoğrafını Çek' yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. 

ATSO Başkanı Davut Çetin ve Meclis başkanı Süleyman Özer tarafından takdim edilen ödüllerde, Doğan Haber Ajansı muhabiri İbrahim Laleli ikinci, Ekrem Şahin üçüncülük ödülü aldı. Mustafa Gümüş ve Niyazi Şahin'e de mansiyon ödülü verildi.