Kaş'ı ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, 5 belediye meclisi üyesi, Kaş İYİ Parti ilçe kurucu yönetimi ve partiler Cumhuriyet Alanı'nda bir araya geldi. Burada Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediye Meclisi Üyesi Hasan Nusret Baysal, Kaş Belediye meclisi üyeleri Mustafa Özen, Şükrü Koçak, Mehmet Eriş ve İbrahim Nişancı İYİ Parti'ye katıldıklarını açıkladı. Parti binasında düzenlenen törende İl Başkanı Nizamettin Sağır 5 belediye meclisi üyesine rozet taktı.

 

Hasan Nusret Baysal, "Yaşamımızı, siyasal mücadelemizi verdiğimiz MHP'den doğruları söylediğimiz, partimizin yücelmesinin gerekliliğini, yöntemini söylediğimiz için bizleri ihraç etmeye kalktılar. Bizler de onların ihracını beklemeden istifa ettik. Ne yazık Türkiye'yi iflasa sürükleyen Ak Parti'ye payanda yaptılar MHP'yi. Tarih bu yanlışı yapanlardan hesap soracak. Biz de bundan sonraki siyasi mücadelemizi İYİ Parti saflarında, Türkiye'nin aydınlık geleceği için yapacağız" dedi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır da "Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız İYİ Parti'ye Kaş'ta ve Antalya'da güç karatarak saflarımıza katıldı. Bundan sonra siyasi mücadelede beraber yürüyeceğiz. Türkiye maalesef iyi yönetilmiyor. Her alanda iflasa doğru yol alıyoruz. Ekonomide, dış politikada, üretimde her şey kötü gidiyor. Türkiye'yi şu anda masallarla yönetmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi bu kötü gidişten çıkaracak tek güç İYİ Parti'dir. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

 

5 meclis üyesinin İYİ Parti'ye katılmasıyla Kaş Belediye Meclisi'nde Ak Parti'nin 12, CHP'nin 6, İYİ Parti'nin 5, MHP'nin 2 üyesi oldu.