NATO GENEL SEKRETERİ AFGANİSTAN'DA

ABD Savunma Bakanı James Mattis ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Afganistan’da NATO karargahını ziyaret etti. İki isim program kapsamında Afganistan Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüşme gerçekleştirdi. Günün sonunda Stoltenberg, NATO birlikleriyle mangal yaparak vakit geçirdi.

MOĞOLİSTAN'DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Kasabada inşa edilen evlerin yeni ve geniş olması, yola erişimi, elektriği ve suyunun olması yaşam standartlarında önemli iyileştirmeleri de beraberinde getirdi.

Yatırımlar sayesinde iş sahibi olan bölge insanı şimdilerde turistlere çöl kumları ve göl kenarında off-road turları düzenliyor.

KLOZETTEN YILAN ÇIKTI!

Avustralya’da bir evin klozetinden yaklaşık 2 metre uzunluğunda yılan çıkarıldı. Evin sahibi, klozete gizlenen yılanı eliyle yakalamaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu zehirli olmayan yılan klozetten çıkarıldı. Hayvan olayın ardından doğaya bırakıldı. 

ÖLÜM DUVARI YİNE CAN ALDI

Hindistan'da ‘Ölüm Duvarı’ adlı performans parkuru yine korkunç bir can kaybına sahne oldu. Kalyan kentinde ‘Ölüm Duvarı’ ismiyle bilinen parkurda ayağı korkuluklara takılarak asılı kalan kadına, otomobil çarptı. Kazanın ardından zemine düşen talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. 

ACİL SERVİSTE 9 SAAT UNUTULAN ADAM ÖLDÜ

ABD'nin New York şehrindeki bir hastanede akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kafasından yaralanan şahıs gittiği hastanenin acil servisinde unutuldu. Tam 9 saat bekledikten sonra komaya giren adam hayatını kaybetti.