Dünyanın farklı bölgelerinden pek çok sporcunun katılması beklenen yarış için bugün saat 12.00 ile 17.30 arasında Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde kayıtların gerçekleştirileceği bildirildi.
30 Eylül Cumartesi günü saat 08.00’da yaş grubu kısa mesafe ile başlayacak olan triathlonun, saat 08.15’de yaş grubu takım yarışı, saat 10.00’da yaş grubu olimpik yarışı ve saat 14.00 da ödül töreni ile sona ereceği açıklandı.
Yarışlara ev sahipliği yapacak olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Uluslararası alanda gerçekleştirdiğimiz bu kapsamlı organizasyonumuza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca kapanacak yollara karşı hassasiyet göstermelerini umut ediyorum. Alanya için güzel bir tanıtım, Alanya ya gelen tüm sporculara da keyifli vakitler ve şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.


Kapanacak yollar


30 Eylül cumartesi günü saat 07.00 ile 14.00 arasında Deniz Taksi Kavşağı-Kuyular Önü-İskele Caddesi- Rıhtım-Villa Okan Anıt arası(Yolun Güneyi) Atatürk Anıtı-Yalı Taksi-Grand Kaptan Otel (Çift taraflı) trafiğe kapalı olacağı duyuruldu.