Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Kızıltoprak Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, protokolle İl Sağlık Müdürlüğü'ne devredildi 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür arasında, Merkezin deviri için protokol imzalandı.  Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Sağlık hizmetleri konusunda Türkiye'nin büyük aşama kaydettiğini belirtti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, söz konusu alanın mülkiyet problemi olduğunu aktardı. Sorunu Ankara'da çözdüklerini dile getirdi. İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, butik hastane özelliği taşıyan merkezin Türkiye'de ilk kez Antalya'da hizmete gireceğini işaret etti.

Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, mahalle sakinleri için sağlık ocağı istediğini Büyükşehir Belediyesi'nin  ise daha modern bir merkezi mahalllerine kazandırdığını ifade etti. Merkezde, muayene odası, gebe aşı odası, bebek izleme odaları, laboratuvar, acil müdahale odası, röntgen odası, aşı odası gibi birimler yer alıyor.