Adriana Lima ve Metin Hara

Tartışmasız yılın en ses getiren aşkı dünyaca ünlü model Adriana Lima ve yazar Metin Hara aşkıydı. İkilinin aşk yaşadığı havaalanında öpüşürken çekilmiş fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasıyla ortaya çıktı.  Adriana Lima ve Metin Hara aşkları ortaya çıktığı andan itibaren basına hep öpüşürken, sarılırken ve samimi hallerde çekilmiş fotoğraflarıyla yansıdı. Bu nedenle çiftin aşkının reklam aşkı olduğu uzunca bir süre konuşuldu. Ancak çift bu iddiaları yalanladı. 

Öte yandan geçen günlerde ayrıldığı iddia edildi. Ayrılık iddialarının ortaya çıkmasının nedeni ise Adriana Lima'nın Metin Hara'yı takipten çıkarmış olmasıydı. Fakat daha sonra Metin Hara bu konuya açıklık getirdi. Meğer Adriana'nın sosyal medya uzmanı yanlışlıkla Metin Hara'yı takipten çıkarmış. Yani çift hala birlikte.

Sıla ve Ahmet Kural

Sıla ve Ahmet Kural haziran ayında aşk yaşamaya başladı. Çift bir süre aşklarını gözden uzak yaşasa da yavaş yavaş sosyal medyadan fotoğtaf paylaşmaya başladı. 

Özellikle Sıla ve Ahmet Kural'ın bu fotoğrafları sosyal medyaya 'Aşkın fotoğrafı' yorumuyla damgasını vurdu.

 

Lidya Özdemiroğlu ve Levent Yüksel

53 yaşındaki popçu Levent Yüksel ile Bilgi Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Lidya Özdemiroğlu'nın 1 yıldır aşk yaşıyor. Lidya'nın geçen yıl ölen babası müzisyen Atilla Özdemiroğlu ile annesi Hepgül Hepbir'in arasında da 31 yaş vardı. Levent Yüksel 51 yaşındaki Hepgül Hepbir'den 2 yaş büyük.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Fotoğrafların basına yansımasının ardından Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı. 

Tüm bunlara rağmen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ayrılmadı. Hatta daha sonra çiftin imam nikâhı kıydığı bile iddia edildi. Ancak ne var ki şu sıralarda da çiftin ayrıldığı, Uğur Akkuş'un kayıplara karıştığı konuşuluyor. 

Eda Erol ve Alişan

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ve Alişan 29 Haziran'da nişanlandı. Kasım ayında evlenmeyi planlayan çift eylül ayında yollarını ayırdı. Çift birlikteyken Alişan'ın 'Evleneceğim kadın ayağıma terliklerimi getirecek' sözleriyle uzun süre gündemde kaldı. 

Alişan ve Eda Erol'un ayrılığı hakkındam ise iki tane iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan biri çiftin, Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'yu unutamadığı için ayrıldıklarıydı. Diğeri de Eda Erol'un oyuncu olmak istemesi ve Alişan'ın buna izin vermemesiydi.

Alişan ve Buse Varol

Alişan şimdilerde 'Dostlar Mahallesi'ndeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşıyor. 

Feyza Aktan ve Özcan Deniz

Feyza Aktan ve Özcan Deniz 1 yıldır aşk yaşıyor. Özcan Deniz'in 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan 4 aylık hamile.

Evlilik hazırlığı yapan çift sürekli kıskançlık haberleriyle gündeme geliyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç

Ekin Mert Daymaz ile 2 yıllık ilişkisini mayıs ayında  sonlandıran Hande Erçel sevgilisinin yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süre sonra Mehmet Dinçerler'den ayrılan Hande Erçel şimdilerde yine eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın arkadaşı olan Murat Dalkılıç ile birlikte.

Murat Dalkılıç da 2 yıl evli kaldığı oyuncu Merve Boluğur'dan geçen eylülde boşanmıştı. Öte yandan Merve Boluğur Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkının reklam aşkı olduğunu düşündüğünü şu sözlerle dile getirdi:  ''Murat'ı iyi tanırım. O kıza kuvvetli bir şey hissetmediğini düşünüyorum. Reklam aşkı olduğu belli.'' 

Merve Boluğur'un bu aşkın reklam olduğunu düşünmesinin nedeni ise Murat Dalkılıç'ın filminde Hande Erçel'i oynatma kararı alması. 

 

kaynak:posta.com