İNGİLTERE'DEKİ YANGININ BİLANÇOSU AĞIR OLDU

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI ARTABİLİR

 

İngiltere'de dün çıkan yangında ölü sayısı artıyor. Yetkililer, olayda hayatını kaybedenlerin sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı. En az 30 kişinin tedavisinin sürdüğü belirtilirken bunlardan birçoğunun durumunun ağır olduğu ifade edildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili ise geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

TAHRAN'DA YANGIN ÇIKTI

ALEVLER 20 KATLI BİNAYI SARDI

 

İran’ın başkenti Tahran’ın Kuzey batısında 20 katlı bir binada elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Yerel saatle 02.00 civarında çıkan yangında yaralanan 10 kişi etraftaki hastanelere kaldırıldı. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle yaklaşık bir saatte söndürdü. 

 

 

MISIR, İKİ ADAYI SUUDİ ARABİSTAN'A VERDİ

EMEKLİ SUBAY PROTESTO MAKSADIYLA ÜNİFORMASINI YAKTI

 

Mısır hukümetinin Tiran ve Senafir adalarını Suudi Arabistan’a teslim etme kararı ülkede büyük protestolara yol açtı. Emekli bir subay, Mısır hukümetinin bu kararını protesto etmek için 29 yıldır gurur sembolü olarak sakladığı üniformasını yakarak tepki gösterdi. 

 

 

RUSYA'DA KAYBOLAN ÇOCUK BULUNDU

ORMANDAKİ OTLARI YİYEREK HAYATA TUTUNDU

 

Rusya'nın Ural ormanlık bölgesinde, ailesiyle birlikte gittiği piknikte kaybolan 4 yaşındaki çocuk, 5 gün sonra bulundu. Kaybolduğu yerden 10 kilometre uzaklıkta bitkin halde bulunan çocuğun ormandaki otlar sayesinde hayata tutunduğu belirtildi. Çocuk, tedavi edilmek üzere bölgeye gelen helikopterle Yekaterinburg’daki çocuk hastanesine kaldırıldı. 

 

AFGANİSTAN'DA ZARARLI ATIKLAR TEMİZLENİYOR

KABİL NEHRİNDE ARINDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Afganistan’da ramazan bayramı öncesinde, çevre ve insan sağlığına zararlı atıkları temizleme çalışmaları kapsamında Kabil Nehri arındırılmaya başlandı. Uygulamanın açılış törenine ise devlet yetkilileri ve belediye mensupları katıldı.