Türkiye İş Kurumu resmi sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda en az lise mezunları arasından binlerce güvenlik görevlisi alımı yapılıyor.

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kururmu resmi internet sayfası üzerinden kamu kuruluşları ve özel kuruluşlar, çok saydıa personel alımı yapmaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlarda kuruluşlar, güvenlik hizmetlerinde istihdam etmek üzere 1438 güvenlik görevlisi personeli alımı yapacağını açıkladı. İlanlar İŞKUR resmi internet sayfasında bulunan internet şubesi kısmından adaylara duyuruldu.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda özellikle kuruluşlara güvenlik hizmeti sunan şirketler başta olmak üzere çok sayıda özel işyeri güvenlik görevlisi personeli alıyor. İlanlara başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki yönergeleri takip etmesi gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İnternet üzerinden başvuru yapacak adayların, aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açmaları ve İŞKUR girişi yaparak personel alım ilanlarının detaylarına göz atabilirler.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 

1: Görselde görülen yere güvenlik görevlisi pozisyonunu yazın.

2. Bulunduğunuz İli seçin.

3. Ara butonuna tıklayın.

4. adımda ise aşağıda size uygun çıkan ilanı tıklayın ve bu ekran üzerinden başvurunuzu tamamlayın.

İŞKUR'a Kaydı Nasıl Yapılır?

İŞKUR'a kayıt yaptırmak isteyen adaylar, iskur.gov.tr internet adresi üzerinde bulunan iş arayan girişi sistemine kayıt yaptırabilir, özgeçmşlerini doldurabilir ve bu sistem üzerinden hem iş ilanlarına bakabilir hem de başvurusunu yapabilir.

Özel Güvenlik Kartı Nasıl Alınır?

Özel güvenlik görevlisi olabilmek için, Özel Güvenlik Eğitim Kurumunda aşağıda detayları yazılı eğitim programına iştirak etmeniz ve sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yılda 5 veya 6 kez düzenlenen ÖGG sınavına girmeniz gereklidir. Bu sınavlardan 60 puan alarak sertifika almaya hak kazanmış olacaksınız.

 

kpsscafe.com