Kemer Altın Nar Festivali'nin 14'üncüsü renkli görüntülerle başladı. Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin ilk gününde Kemer Ralli Alanı'ndan başlayan kortej yürüyüşü, ilçe stadında sona erdi. 

 

Korteje Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, CHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Erdem Cesur ve vatandaşlar katıldı.

 

Kortejde, turistik tesislerin ve eğlence merkezlerinin yerli ve yabancı animasyon ekiplerinin katılımıyla hazırlanan tırlar, vatandaşların beğenisi topladı. Korteje Kemer Enduro Motosiklet Kulübü sporcuları da eşlik etti.

 

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı festivalin ilk gününde Türk halk müziği sanatçısı Elif Buse Doğan konser verdi. Doğan, söylediği hareketli türkülerle konseri izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. 

 

Doğan, konser sonrası sıcak hava ve nem nedeniyle baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren sanatçıya sahnedekiler ve sağlık görevlileri müdahale etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 3 gün sürecek festivalde huzurlu ve eğlenceli anlar yaşanacağını belirtirken, şehitlerimizi de unutmadı.

Doğan'dan sonra sahneye şarkıcı Alişan çıktı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Alişan, sevilen parçalarını seslendirdi. Alişan'ın okuduğu şarkılara zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti. 

 

Festival, bugün Derya Uluğ ve Koray Avcı konserleriyle devam edecek.