AV TÜFEĞİNİ SOPA NİYETİNE KULLANMAK İSTEYİNCE...

Brezilya’da tüfeği sopa gibi kullanarak balık avlamak isteyen kişi, tüfeğin yanlışlıkla ateş almasıyla kendini vurdu. Ters çevirdiği tüfekle göletteki balığa vurmak isteyen adam bacağından yaralandı.  İlginç olayın ardından geriye bu görüntüler kaldı.  

ACELECİ YAYA UCUZ KURTULDU!

ABD’nin başkenti Washington’da sabırsız bir yaya, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken az daha canından oluyordu. Beklemekten sıkılan genç, adeta maratonun başlangıcındaki bir sporcu gibi vaziyet alıp devamında hızla koşarak yolun karşısına geçmeye çalışınca kaza kaçınılmaz oldu. Aceleci genç olaydan neyse ki hafif yara alarak kurtuldu.  

GÜNEY KORE'DE RENKLİ FESTİVAL

Güney Kore’de gerçekleştirilen Seul Fener Festivali’ne katılan binlerce kişi renkli görüntüler oluşturdu. 2009 yılından bu yana düzenlenen festivalde her yıl farklı bir tema ele alınıyor. Bu yılki konsepti kış olimpiyatları olan etkinliğe yaklaşık 3 milyon Koreli ve yabancı turistin akın etti. 

NATO, AFGANİSTAN'DAKİ ASKER SAYISINI ARTTIRIYOR 

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Afganistan’daki NATO Kararlı Destek Misyonu’nun asker sayısının 16 bine çıkarılacağını açıkladı. Stoltenberg, ABD’nin yüzde 50 katkı sağladığını belirterek 27 müttefik ülkenin, gelecek aylarda Afganistan’daki asker sayılarını arttıracağını ifade etti.

TÜRK RESSAMLAR LONDRA'DA 

Türk ressamlar, İngiltere'nin başkenti Londra’daki bir resim sergisinde sanatseverlerle buluştu. Londra'nın ünlü semti Chelsea’de bulunan Kings Road Gallery’deki karma resim sergisinde  eserlerini sergileyen ressamlar, sanatseverlerden tam not aldı.